Om mig

Jeg hjælper skønne småbørnsmødre med at få det overskud og den balance, der skal til for at opnå psykisk og fysisk sundhed

Det gør jeg, fordi jeg om nogen ved noget om hvordan det føles, når hverdagen strammer. Jeg har nemlig selv været der, hvor jeg havde fået sat mig i et liv, der strammede. Det her er min historie, om hvordan jeg gik fra at være skolelærer til at blive selvstændig. 

Min historie

Det startede med en uddannelse jeg i bund og grund ikke kunne se mig selv i, men som var det fornuftige valg. I 2008 stod jeg så med et eksamensbevis i den ene hånd, hvor der stod “Skolelærer” på og en baby i den anden. Jeg så ikke anden udvej end at søge det mest eksotiske af de lærerjobs jeg kunne finde, nemlig jobbet som ridelærer på en efterskole.

Det gik der 3 år med, og jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var helt så eksotisk som det lød. Til gengæld var eleverne fantastiske, og de har alle bidraget til, at jeg har fået en masse relations-kompetence med mig i bagagen. Efter 3 år stod jeg på den ene side med et job, der krævede at jeg arbejdede mange weekender i træk, og på den anden side havde familien udvidet sig med endnu et barn.

Det kan være svært at holde fast

Jeg tog beslutningen om at det var på tide at finde ud af hvad jeg virkelig ville med det her liv. Den beslutning holdt lige indtil jeg havde lagt min opsigelse, for kort tid efter blev jeg ringet op og tilbudt et vikariat på den lokale folkeskole. Et tilbud jeg jo næsten ikke kunne sige nej til, især ikke i en finanskrisetid. Så jeg blev folkeskolelærer og det var på ingen måde eksotisk. Men arbejdstiderne var gode, lønnen fornuftig og jeg fik en masse anerkendelse fra både ledelse og kollegaer.

Når mor ikke er glad

At jeg så overhovedet ikke var glad, det gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at ignorere. Det holdt indtil den dag jeg fik øjnene op for, at min lille, normalt meget velfungerende dreng, ikke var glad og at det skyldtes mig. AV AV AV siger jeg bare. Det gjorde ondt at indse, at det var MIG og kun MIG, der havde ansvaret for hvordan jeg selv havde det, og dermed også havde ansvaret for hvordan jeg påvirkede resten af familien. For en ting var, at det gik ud over min mand, at jeg ikke var glad, men at det gik udover mine børn, det var næsten ikke til at bære. Stille og roligt begyndte jeg at arbejde med mig selv, og det er nu endt med, at jeg har sagt mit faste, trygge job op for at kunne hjælpe andre i samme situation.

Jeg vil gerne hjælpe dig

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få klarhed over hvordan de egentlig har det. Jeg sætter alt ind, for at du oplever at blive forstået og hørt, når du kommer til mig. Jeg hjælper dig med at se hvilken rolle du har i de relationer du indgår i, og hvordan du kan ændre det til det bedre. Min erfaring er, at det ofte er små ændringer, der skal til for at opleve en stor forbedring.

Du skal være klar til at tage skridtet ud i det ukendte, men med mig ved din side, får du al den støtte og opbakning du har brug for.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kram fra Mette