Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i det hele menneske. Det vil sige at kroppen hænger uløseligt sammen med vores psyke og omvendt. Kropsterapi er en blanding af pulserende massage, meridianmassage, akupressur, zoneterapi, let ledfrigørelse og samtaleterapi.

Kropsterapi skaber plads og ro inde i det enkelte menneske på både et fysisk og et psykisk plan. Dette gøres ved at lade kroppen arbejde sig ud af de oplevelser, den har været udsat for.

Vi har alle oplevelser med i vores mentale bagage, som fylder i vores indre på den ene eller anden måde. Vores tanker, følelser og erfaringer påvirker og lagres i vores krop.

Du kender det for eksempel fra barnet, der har ondt i maven, hvis det ikke går godt i skolen eller derhjemme. Måske har du prøvet at have sommerfugle i maven, det er også et tegn på hvordan vores krop og følelser hænger sammen.

Ligeledes vil sorg, vrede og frygt sætte sine aftryk i kroppen. Hvis vi ikke får bearbejdet, udtrykt eller forløst disse følelser, vil de sætte deres aftryk i kroppen i form af spændinger og ubalancer.

Fastlåst sorg kan give en begrænset vejrtrækning, og det vil påvirke tyktarm og lunger. Går vi rundt med en uforløst vrede, kan vi få en fnysende vejrtrækning. Frygt og angst vil påvirke vores binyrer og sende vores nervesystem i alarmberedskab.

Stress er også en af de følelser, der vil kunne mærkes i vores krop. Stress vil påvirke nyrerne og kan give smerter i nakke og skulder.

Børn har også stor glæde af kropsterapi, til at skabe ro og slippe smerter i deres små kroppe.

 

Praktisk:

Kropsterapi foregår i min klinik i Vestenskov, der ligger ca. 6 km udenfor Nakskov.

Du bedes medbringe et lagen og et tæppe. Selve massagen er oliefri, og jeg arbejder på hele kroppen for at optimere gennemstrømning i blodkredsløbet, lymfesystemet og i musklerne. På den måde bliver kroppen i stand til at genoprette sin naturlige balance og regenerere sig selv. De første par dage efter behandlingen kan du godt være lidt øm, det er helt naturligt. Du skal huske at drikke masser af vand efterfølgende, for at hjælpe kroppen med at udskille ophobede affaldsstoffer.

En session tager cirka 60 minutter (inkl. af- og påklædning). Til første session sætter jeg lidt mere tid af, da vi starter med en snak om hvor du er i dit liv lige pt, og hvad du ønsker at få ud af sessionen.

 

Din krop vil takke dig for at passe godt på den.

 

Priser

En session: 550 kr.

Ved køb af 5 sessioner: 2500 kr.

Betaling sker kontant eller med mobilepay.

 

Book tid

 

 

Afbud

Vi kan alle komme i en situation, hvor et afbud til en ellers planlagt aftale er nødvendigt. Det har jeg fuld forståelse for.

Hvis du allerede dagen før vores aftale kan se, at det kommer til at knibe med tiden, bedes du kontakte mig, så finder vi en løsning. I den forbindelse koster afbud mindre end 12 timer før aftalte session 50% af sessionens pris.

Ved akut opstået sygdom bedes du kontakte mig så hurtigt som muligt.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

 

Skynd dig at booke din tid. Jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere får du og din krop lov til at ånde frit og føle en dyb, dyb ro.